Klub prijatelja | English

Ivo Perkušić & Sanctus Domnio predstavljaju fado na Tvrđavi Barone!


Pod motom "Vrijeme je za fado" Ivo Perkušić i Sanctus Domnio, najbolji europski mandolinski orkestar, predstaviti će nam neke od najljepših pjesama portugalskih fadista u mediteranskom ruhu. Ivo Perkušić se za vrijeme boravka u Portugalu zaljubio se u fado, kojeg i sam počinje pjevati. Osim u Hrvatskoj nastupao je i u Lisabonu, u poznatoj kući fada "Tasca do Chico" u Bairro Altu gdje se upoznao i s Marizom, jednom od najvećih fado pjevačica današnjice.

Mandolinski orkestar Sanctus Domnio osnovan je 1990. godine i do sada je održao veliki broj koncerata u domovini i inozemstvu te bio sudionik brojnih međunarodnih festivala i natjecanja. Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za svoj rad te nosi titulu NAJBOLJEG EUROPSKOG ORKESTRA! Na svom repertoaru orkestar ima brojne skladbe skladane izvorno za mandolinske ansamble te prerade skladbi za druge orkestre

ULAZNICE:

Sadržaji u sklopu Strane B besplatni su za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava kao i filmski program Srijedom po svijetu. Pojedinačno više od 20 besplatnih događanja, učlani se još danas — 50 kn/godišnje.

učlani se u Klub

S dnevnom ulaznicom mogu se posjetiti obje tvrđave i ulaziti na događanja Strane B i Srijedom po svijetu u razdoblju od 7 dana od kupovine ulaznice.

dnevna ulaznica

LOKACIJA TVRĐAVE BARONE I PRETHODNA DOGAĐANJA

Korak do zvijezda, sezona 2017 - pogledaj cijeli program