Senka Bulić utjelovljuje legendarnu Patti Smith na Tvrđavi Barone!


Predstava-koncert o životu Patti Smith rezultat je istraživanja na dugoj liniji odnosa umjetnik-društvo. Patti nije samo prvoborac punkerske revolucije, simbol “drugačijeg” r’n’r-a. Patti je simbol borbe za čistu umjetnost. Od Rimbauda, Whitmana do Jima Morrisona, ona utjelovljuje sestru blisku po osjećaju, erudiciji i snazi. Što znači danas utjeloviti njezin prevratnički opus? Voljeti sadašnjost, revoluciju i snagu. Bježimo od konvencionalnosti u poeziju i smjelost - pjesnički, muzički, snovito!

Senka Bulić je kazališna, televizijska i filmska glumica, kao i kazališna redateljica. Osnivačica je i umjetnička voditeljica umjetničke organizacije Kazalište Hotel Bulić. Ima bogato glumačko, redateljsko i producentsko iskustvo rada u projektima koji su promovirali suvremenu umjetničku praksu.

VAŽNO: Članovi Kluba prijatelja svoju besplatnu ulaznicu za predstavu mogu preuzeti u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1) uz predočenje valjane članske iskaznice zaključno s petkom 22.9. do 20 sati. Individualna članska iskaznica ostvaruje pravo na 1 ulaznicu, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na dvije gratis ulaznice. Broj ulaznica je ograničen, požurite po svoju!

ULAZNICE:

Sadržaji u sklopu Strane B besplatni su za članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava kao i filmski program Srijedom po svijetu. Pojedinačno više od 20 besplatnih događanja, učlani se još danas — 50 kn/godišnje.

učlani se u Klub

S dnevnom ulaznicom mogu se posjetiti obje tvrđave i ulaziti na događanja Strane B i Srijedom po svijetu u razdoblju od 7 dana od kupovine ulaznice.

dnevna ulaznica
Dalmare logo D-marin logo D-Resort logo Slobodna Dalmacija logo
Croatia tickets logo T-Portal logo Yammat FM logo Muzika.HR logo

LOKACIJA TVRĐAVE BARONE I PRETHODNA DOGAĐANJA

Korak do zvijezda, sezona 2017 - pogledaj cijeli program